Beste gasten,

Vele mensen houden van een witte Kerst, het geeft sfeer en het hoort natuurlijk wel bij 1e & 2e Kerstdag. Of het wit zal zijn weten we natuurlijk nu nog niet, maar wel dat we voor u op deze dagen een heerlijk kerst menu willen verzorgen, en dat alweer voor het 27ste jaar.

Op 1e Kerstdag hebben we een middag zitting en die begint om 13.00 uur. We serveren een 4-gangen menu. Daarbij live muziek van de zingende Kerstman. Waarbij natuurlijk een cadeautje niet mag ontbreken. Prijs: 39,00 €uro p.p.

Op 1e Kerstdag s‘avonds serveren wij een 5-gangen keuze menu. De deur is open om 18.00 uur en willen we om 19.00 uur aanvangen met het Kerst diner. Daarbij live muziek van de zingende Kerstman, en krijgen onze gasten een cadeautje. Prijs: 47,50 p.p.

Op 2e Kerstdag hebben we geen middag zitting, maar in de avond natuurlijk wel. We serveren ook dan een 5-gangen keuze menu. De deur is open vanaf 18.00 uur en wij serveren om 19.00 uur het diner. Op deze avond hebben wij geen live muziek. Wel zal de Kerstman u verwennen met een cadeautje. Prijs: 45,00 €uro.

Daar de voorbereidingen natuurlijk veel werk leveren willen wij graag van te voren van u weten welke keuzes u heeft gemaakt uit onze 5 gangen keuze menu’s. U kunt deze doorbellen of mailen.

Het liefst natuurlijk zo snel mogelijk, en op zijn laatst in de week voor kerst i.v.m de bestellingen.

We hopen velen van u weer te mogen begroeten, en natuurlijk ook nieuwe gasten.

Laat u zich verrassen dan zien wij u graag op een van beide kerstdagen.

Reserveer tijdig want vol is vol!!

Met vriendelijke kerstgroet,

Berry & Yvonne Swarthoff & medewerkers.
Our staff will be your’s on this wunderful Journey!

Kerstmenu 1e Kerstdag s’middags
Kerstmenu 1e en 2e Kerstdag s’avonds